Nytt lag, säsongsstart, målskytt och en stor sugande jävla torsk.

Fyfan ... vilken skitdag jag har ...
Säsongsstart för årets Korpen-säsong. Vi mötte nåt random lag. Det blev torsk med 2-1. Det gör mig inte så mycket, det störiga är att vi torskar på ett jävla skitsätt! 2 miljoner långbollar och en halv närkamp var ungefär vad vi lyckades prestera i matchen. Och glöm för all del inte bort att jag sög som fan också! De enda som gjorde en i mina ögon godkänd match var Danne och Knöschen. Rickard spelade väl ok, men bara för att han kommer läsa det här så måste jag säga att det verkade saknas lite jävlar anamma, han brukar spela bättre. Men det kommer nog, han kanske va lite rädd om sin nyligen läkta fot, eller precis som alla andra i laget helt enkelt saknade rutinen. Det kommer det kommer.

Och mjäkfotbollen också, så jävla tråkigt. Jag är inte den spelaren som nickar en boll, aldrig i livet! Men om den kommer mot mig och jag överväger alternativen att antingen nicka iväg skiten eller låta den gå till en möjlig motståndare bakom mig som tar den och gör mål, då har man inte så mycket val. Blir bara en massa hjärnceller fattigare av att nicka en boll ändå ... Och det gör faktist bara ont ett litet tag ..
Eller alla jävla stortår! Sunkigt värre. Kliv in med kroppen ffs!! Ååå usch, ja blir så trött på sånt. Vafan! Vad gör det om man blir skadad inför sommaren? Inte ett jävla dugg! Betald semester vafan!

Jaja ... kom hem arg o butter ... Bestämde mig för att straffet för att jag suger lika hårt som resten av laget är att intervallspringa ett varv i sandaspåret ... Det gick rätt så okej i början ... kände att det tog rätt bra. Sen kommer jag upp för den stora backen, kollar klockan och ser att det är dags att börja löpa igen. Ökar farten och ska precis byta fokus från klockan till spåret när jag slår i en ful jävla sten! Stapplar .... stapplar ... hinner tänka "jag kanske klarar det här" .... stapplar mera ... inser sakta men säkert att "det här kommer gå åt helvete" ... sista stapplingen ... tänker "kom ihåg skateboard-åren" ... försöker vinkla kroppen så att jag kan rulla ur vurpan. Enda problemet är att jag är i en nerförsbacke ... rullar ett halvt varv och glider resten. Härliga skrapsår eller? Min arm är helt fuckad =(

Fast jag lyckas faktist ändå tänka lite positivt och glädja mig åt 2 småsaker ... Den ena är att jag faktist lyckades göra mål. Efter ett inlägg och en tilltrasslad situation i straffområdet dimper bollen ner vid foten på mig, bara att blunda o dra iväg den ... sakta rullade den in :D

Den andra är att när jag vurpade så kom det en söt tjej och hjälpte mig upp, och borstade av ryggen på mig ... det var trevligt :D Söta tjejer brukar va trevliga :D

Lite bättre ...

Fick idag tillbaka lite av min tro på mänskligheten idag. Hade en klassrumspresentation med Marlene och fick träffa en lärare som verkligen var engagerad i sina elever, det var så underbart att se. Det kändes väldigt oegoistiskt. Det gjorde min dag. Kanske finns det hopp för den här världen ändå ...

Jämför själva.

Systembolaget tillhandahåller verktyg för att köra rattful. Systemet döms inte för rattfylla + skadestånd.

Volvo tillhandahåller verktyg för att köra för fort. Volvo döms inte för fortkörning + skadestånd.

Duka tillhandahåller verktyg för att begå mord(knivar). Duka döms inte för mord + skadestånd.

Youtube har upphovsrättsskyddat material på sin hemsida. Youtube döms inte för brott mot upphovsrättslagen.

The Pirate Bay tillhandahåller verktyg för att dela filer. TPB döms för brott mot upphovsrättslagen + skadestånd på 30 miljoner ...

Vilka jävla skojare! Helt plötsligt ligger ansvaret på den som tillhandahåller verktyget, eller är det bara så att dom som har pengar bestämmer?

.

Det finns inte mycket som är störigare än...

Folk som svänger vänster via ytterfil genom hela rondellen. Jag vågar inte åka innerfil om jag ska rakt fram här i Stockholm. Jag håller ytterfilen och kör fram sen byter jag fil EFTER rondellen.

Personer som inte lägger upp en nästa kund-grej på rullbandet på ICA, samtidigt som dom blockerar så att man måste puffa undan dom för att nå fram och ta den själv.

Kassörer/kassörskor som inte ser mig i ögonen och säger Hej! Det är riktigt jävla dåligt!

Övriga människor som man dagligen har kontakt med som inte säger hej, läs kollegor.

Folk som överreagerar på politiskt inkorrekta skämt. Det är skillnad på vad människor säger och vad dom tycker.

Folk som försöker få andra människor att byta värderingar eller tro.

Folk som gnäller på att man gnäller, när det dör barn i Afrika varje dag(ja Förortskrigaren den här är till dej =p).

Den här planeten...


.........

I och med domen i The pirate bay-rättegången har jag helt och hållet tappat tron på mänskligheten, jag skämtar inte.

Det här är inget gnäll-inlägg, där jag klagar på att domen är orättvis.

Jag är trött på det här, på det här samhället. På allt pengar/mode/framgångs-hets. Om man inte "lyckas" i livet så är man ingen. Då har man inte funnits. Jag har inte lyckats, inte bidragit till nåt alls i den här världen. Jag kanske skulle kunna, jag vill gärna intala mig själv att jag inte är helt korkad, men den stora jävla frågan kvarstår ändå ... vill jag lyckas? Vill jag åstadkomma något som får mig att bli förevigad från denna tidsålder och på denna planet?

Svaret är solklart. Aldrig. Jag vill inte bli förknippad med det här. Allt vi lever i är början till ett stort jävla förfall. En segregation utan dess like.

Det räcker såhär. Tack, det var bra för mig. Hädanefter vill jag bara bry mig om mig själv. Skita i allt och alla. Tyvärr klarar jag inte det. Jag är för svag. Det nya samhället 1, Patrik 0.

Värderingar... Viljan att göra rätt... Hjärta... Empati... Lojalitet... Glöm aldrig det!

Pengar...

Gonatt!

Ni har ...

ungefär 2 timmar på er att säga grattis på namnsdagen till mig! Ja ska inte göra nån som helst reklam för mitt inlägg eller så, utan det är upp till er! Gratta mig, era jävlar!

CC har redan klarat sig!

E: Det var fyra som klarade sig! 4 ynka människor som jag fortfarande tycker om ... CC, Happa, Micke och Olle. Helt klart okey eftersom ja inte trodde nån skulle hinna läsa :D

Förresten kommer dom i piratebay-rättegången klockan 11 imorrn! Spännande spännande :)

Blå

Regnbåge, himmel, resa, färger, upplands väsby, apelsin, orange, röd, grön, blå, lila, spektrum, färgkombination, färgfemman, resa, sol, blått vatten, jorden, resa, resa, resa. Så ... vill bara ha nån roligare reklam från google ...

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4900993.ab ... Piraterna i Somalia har blivit tokiga ... våld föder våld, eller hur var det jag skrev för ett par inlägg sedan? Samtidigt kan man ju fråga sig vad man ska göra? Piratism(kan man skriva så?:D) är lönande för somalierna, så dom lär ju inte sluta med det.

Däremot så slog det mig att i vissa lägen föredrar jag våld. Ett sådant exempel är Nordkorea. Nu är jag inte så insatt, men jag får lite känslan av att det enklaste vore att kliva in med en fet M16 eller nåt o bara spreja livet ur Kim Jong Il och alla hans anhängare, om han nu har några. Vem skulle känna sig mindre trygg av det?

Förresten hände en annan skum sak, som jag fortfarande söker en förklaring till, i söndags. Hade varit i Borlänge och bytt däck och träffat CC. Blev lite längre än väntat så jag åker från Borlänge strax efter 1 på natten. Det som händer när jag kommer till rondellen i Säter är ett stort jävla mysterium ... Där möter jag en äldre man, på fyrhjuling. Och som om att inte det vore nog så har mannen 2 barn på fyrhjulingen oxå! Vafan? Va i helvete gör dom ute o kör halv två på natten? Jag var tvungen att gnugga mej i ögonen för att se om jag verkligen fortfarande var vaken, det var jag.
Aja ... it can only happen in Säter, I guess.

Bla bla bla.

Finns det något skoj att skriva om?

Media.

Mycket i media handlar om sex. Sexistisk media leder till sjuka skönhetsideal och det leder i sin tur till att folk får ätstörningar, anorexia, dåligt självförtroende och fetma. Säkerligen en massa fler saker men man kan väl lätt säga att det inte bra. Det jobbas hela tiden aktivt mot detta. Man ska inte visa pinnsmala modeller och vissar har tom fått sparken för att de är för smala. Och det är väl oxå bra, kanske inte att hon fått sparken men att man jobbar med problemet.

Men ni känner ju mig, och jag gillar att gnälla :D

Det är ju inte bara sex som används för att sälja tidningar o dyl. En annan bra sak som utnyttjas friskt är våld. Och det som är ännu bättre med våld är att det inte blir några konsekvenser, eller? För man har ju aldrig hört talats om att någon har fått ätstörningar för att det är så mycket våld och krig i tidningarna.

Men det kanske finns andra konsekvenser. Kanske blir man inte riktigt tillfreds med att läsa att det hela tiden mördas, kidnappas och våldtas folk till höger och vänster. Kanske blir man lite mer försiktig när man är ensam om kvällarna. Kanske resulterar det i att man alltid pratar i telefon med någon när man går hem själv. Eller man kanske tränar in ett par häftiga karatesparkar så att man iaf är redo om det händer något. Tyvärr så slutar det inte där. När man hela tiden blir matad med att våldet finns överallt då blir det lätt att man känner sig otrygg. Och vad gör man när karatesparkarna inte räcker till? Givetvis skaffar man vapen.

Pepparspray, knogjärn, basebollträn, knivar. Det är alltid bra att ha något just in case. Och visserligen kan jag tycka att om någon oprovocerat kommer fram för att bråka eller råna, då förtjänar dom spö. Men problemet med folk som bär kniv är att självförtroendet skjuter i topp och de ska inte "ta skit från nån". Sen vad som är "skit" är ju en definitionsfråga, men det finns ju de som tycker att man kan glo provocerande. Och vips så är bråket igång, kniven framme och det slutar i bästa fall med ett besök hos polisen. Men alternativ finns ju, sjukan eller bårhuset kanske?

Så vad gör man åt det då? Inte ett jävla piss. Hundratals sidor om både Hagamannen och Anders Eklund. Och media lyckas ... de säljer sina lösnummer och allt är frid och fröjd. Det enda de glömmer är att våld föder våld ...

Det syntes verkligen...

att du njöt. Sa Walle.
Efter att jag hade suttit ute vid 17-tiden i solen och verkligen drömt mig bort. Det var mellanvarmt, solen värmde men ibland kom kalla vindpustar. Men solen var verkligen det enda jag behövde. Hade kunnat somna där ute, eller bara sitta hur länge som helst. Idag finns fan inget att gnälla på!

Förresten ska jag börja plugga psykologi B på måndag :D


RSS 2.0