Nytt

Mycket som är nytt i mitt liv just nu, men tar och lägger upp bilder på senaste inköpen. Kläder alltså :D Modebloggat värre.
Hiphop värre. Bägy bägy.

Jag är rasist.

Japp, som titeln lyder. En riktigt jävla rasse är jag. Inget jag är stolt över, och inget som jag egentligen vill vara. Men nu har jag fan fått nog. Det finns vissa människor av annorlunda etnicitet som jag bara vill bli av med. Bortrensade från jordens yta. Och jag är helt övertygad om att jorden skulle bli ett bättre ställe. Det är i huvudsak ungefär 5 olika folkslag jag innerligt hatar. Tänker inte säga vilka, för då bryter jag säkert mot nån hets mot folkgrupp-lag.

Vissa av er tänker nog att det bara är några få stycken som förstör för alla. Men så är det tamejfan inte. Alla äckliga jävlar är precis likadana. I alla fall nästan alla jag har träffat. Och det är det jag baserar min åsikt på. Visst finns det några som står ut från mängden och är trevliga och lite mer civiliserade i sitt beteende, men det är tyvärr alldeles för få. Hade jag fått välja mellan att alla, inklusive de snälla, stannar eller försvinner så hade valet varit självklart.

Det är ganska tråkigt att komma till såna här insikter. Men det har varit på gång en längre tid. För varje gång jag ser någon bete sig som ett jävla pack så växer hatet inom mig. Tyvärr har jag själv inte makten att göra något åt det, mer än att gå och rösta på SD...

Sorgligt men sant...

Okändisdjungeln!

Okej, jag ska inte sticka under stolen med att jag är dålig på kändisar, framförallt svenska kändisar. Vet knappt vem Ernst är...
Men om man gör ett program som heter Kändisdjungeln, då kan man väl åtminstone se till att ha med kändisar?

Mikkey Dee - Är inte säker på den här, men tror att det kan handla om trummisen eller liknande i nåt känt rockband.
Jannike Björling - Ett namn som jag aldrig ens har hört.
Ann Söderlund - Well, jag har en syster som heter Ann, men det finns väl inga kändisar som heter Ann? Ann Söderlund kanske är en joker då, eller?
Thorleif Torstensson - Gamla härliga TT, aldrig hört talats om snubben. Coola initialer dock.
Karl Petter Bergvall - Ok, nu börjar det bli pinsamt. "Who is that guy?"
Inger Nilsson - Min mamma heter Inger. Fast inte Nilsson. Enda intressanta jag har att skriva om det här namnet.
Bengt Frithiofsson - Vet jag inte heller vem det är. Rickard har dock upplyst mig om att det var nån snubbe som provade vin i nyhetsmorgon. Kändis värre.
Rafael Edholm - Såvida det här inte är en omgift turtle så har jag inte en aning om vem det är.
Kennet Andersson - Jajjamensan!! Efter 8 okända namn så kommer äntligen ett jag känner igen! Kennet kungen av 94 Andersson glömmer man ju inte i första taget!
Katarina Hultling - Vet inte ens vad jag ska skriva om det här namnet. Vem äre?
Catarina Hurtig - Skrev jag inte det nyss, fast med K? Eller nä, kanske inte. Spelar iofs ingen större roll hur man stavar ett namn när jag inte ens har något ansikte till det.

Och där har vi det. Kändisdjungeln! Fullspäckad med kända människor. Snälla. Bara för att man har varit med på tv så är man inte kändis. Riktigt jävla uruselt. "Kändisarna" i lets dance kan jag väl leva med. Men det här, fyfan.
Finns det ens någon som vet vilka alla de här personerna är?

Han gör det igen!

Zlatan. Sveriges i särklass absolut bästa spelare senaste 30 åren. Möjligtvis den bästa genom tiderna. Nu gjorde han mål i landslaget, nu är han bäst igen. Bättre än Messi och Ronaldo, eller? Ingen av de gjorde ju mål :p Fast riktigt så bra är han inte än ;p Judas(;p) gjorde ju en 42 mål på en säsong, som mittfältare, blir lite svårslaget :p Messi har inte gjort mål än, men det är en halvlek kvar. Brassarna ser dock ut att ta hem det, fotboll är skoj :)

Den nya alkogél'en är här!

Alla i hela världen har börjat använda en viss speciell typ av alkogel, efter toalettbesök. Kan ha något med svininfluensan att göra? Tror de flesta vet vad jag menar så jag orkar inte förklara.

Men, smittar inte svininfluensan precis som vanlig influensa? Kan man inte dö av vanlig influensa? Är vanlig influensa ingenting man behöver bry sig om?

Det är ganska självklara svar på de där frågorna eller hur? Det smittar, man kan dö och man ska nog bry sig om det ändå. Det leder ju till frågan om varför vi nu har alkogel. Borde vi inte använt oss av alkogel i alla tider?

Jag vet inte vem det är, men någon person på något ställe sitter och tjänar förjävla massa pengar på alkogelen, det är en sak som jag kan lova er!

RSS 2.0