Tänk om, tänk om...

Tänk om Djurgården lyckas vinna imorrn(idag), för att få en möjlighet att avgöra på hovet. Nej nej, inte globen, hovet! Vilken jävla stämning det skulle vara.

Ja då jävlar Rickard, då ska vi ut och göra stan! :D

Ok, nu reder vi ut lite frågetecken.

Bruden är Sara Paxton. Såg henne på en riktig b-rulle på femman mitt i natten. Än så länge är ingen i närheten av att vara lika snygg. Men Bleunts förslag var helt klart mer än godkänt :D

Hittade till och med nån låt hon har gjort på tuben. Tröttnade på ljudet efter en 10 sekunder ungefär, men videon är det inga fel på! :D


Till Happa, fler bilder!

Samma brud, men fler bilder! För Happa klagade på förra inlägget =p


Och ja, Bleunt, du ska hooka! :D

Shit.Kan vara det snyggaste jag någonsin sett!

Förra året, det här året eller nästa. Välj själv.

Förra året var det tack vare den milda vintern som det skulle bli fästingboom. Det här året är det för att det har varit en sån kall vinter som det ska bli fästingboom. Och vi har redan sett en skymt av det, SOLRESORNA SNART SLUT! Det kommer säkert flera såna, var så säkra.

Och förbered er, för SNART KOMMER VÄRMEN! Detta är givetvis följt av det extrema vädret! Regnar det i en vecka är det extremt. Är det sommar så är det extremt. Är det inte sommar är det extremt. Är det inte extremt så är det, extremt.

Till hösten kommer det komma en ny, egentligen ofarlig, sjukdom. Kanske rentav en pandemi. Säkerligen med tillhörande läkemedel som kostar massor. Detta därför att på hösten gör man inte så mycket mer än att oroa sig för sjukdomar. Man hittar gärna på nya sjukdomar också, som är extremt (ni gillar ordet va?) farliga. Djur-relaterat ska det givetvis vara också. Men jag undrar, är det inte dags för Hundsjukan, eller kanske Kattfeber? Många har hund, många blir rädda, många köper onödigt läkemedel. Läkemedelsföretagen skrattar hela vägen till banken.

Det har nog aldrig varit så lönsamt att upptäcka en sjukdom som det är nu.

En annan sak vi ska göra i höst och sommar är att kasta paj också. Det är ju riksdagsval. SD är rasister, S vill bara ha bidrag och Moderaterna stödjer arbetare.

Efter det blir det hårt, riktigt hårt. En extremt kall/mild vinter ställer till det. Med både dubbdäckspåverkan och blixthalka. Snökaos hos SL och NU KOMMER SNÖN-rapporten. Därefter är det sista chansen att handla julklappar, följt av nästkommande sommars färstingboom. Har ni hört den förr?

Bra media, bra.

SD utlyser en belöning på 5000kr för den som lyckas komma med tips som fäller mördaren av den 78-åriga tanten i Landskrona. Hon på parkeringen nivet.

"Den okände gärningsmannen, en mörkhårig man i 20-30-årsåldern..."
Hej. Killen är invandrare, det fattar väl vem som helst? Men vi är alldeles för politiskt korrekta för att skriva det. Varför?

Fattar inte media att om de döljer det, så kommer det komma fram ändå. Och det i sin tur kommer styrka SD's argument. Fattar dom inte på aftonbladet och expressen att när man försöker undanhålla information, så blir den extra intressant?

Expressen och Aftonbladet visar verkligen att SD har rätt, genom att försöka undanhålla viss "känslig" information.

Det blir inte mycket mer kontraproduktivt än så.

Å andra sidan är det väl ingen större skräll att Aftonbladet och Expressen suger så jävla hårt. Med alla sina jävla bindestreck och överdrivna rubriker. Det är riktigt jävla vidrig journalistik, fy fan.

Mord - i Landskrona - Patrik rasar!

E: Och en till jävla sak. Den där störiga Mange Schmidt reklamen kan ju bara ta och dö, eller flytta till aftonbladet.se

RSS 2.0