Jag är...

förjävla dålig på att uppdatera nuförtiden. Det är sommar, jag gör hellre annat medans man har chansen. Men ni som saknar gnället kan ju se fram emot en 9 månader lång "gnälla-på-vädret-period" som kommer efter sommaren. Jajjamensan, bitterheten finns ju alltid kvar, där solen aldrig skiner!

Dagens bästa..

Är när arbetsledare Janne förbannar sig över de "jävla kuksugarna på motorola".

Det fick mig att då och då gå runt med ett sånt där fjantigt fån-flin, och det får jag fortfarande när jag tänker på det :D Det var en ljus punkt från arbetsdagen! :)

Gissa könet!

*** säger (12:07): hahaha jag skickade 2753 sms förra månaden :D

88,8sms/dag
3,7sms/timme
5,5sms/timme exklusive nattsömn(räknat på 8timmar)

Rätt skapligt ...

Jämför själva 3Det är bra att rätt brott prioriteras.

Ja jävlar ja ...

När Palle festar loss ... då kan fan allt hända :) Sjukt kul kryssning. Luken är ett gäng väldigt härliga människor :)

Och ni vet väl vad man säger? Det som händer på östersjön ...

Har med detta inlägg konstaterat för er alla att jag iaf lever :D

Oj, där kom den.

Det verkar som om att verkligheten har kommit ikapp alla svennar. Satt precis och läste på Aftonbladet efter 4-0 "krossen" mot Malta :D Det är det där kommentars-fältet som alltid brukar reta upp mig. Men för en gångs skull så verkar folk vara på min sida!

Jag såg inte matchen, men 4-0 är väl det minsta man kan förvänta sig. Malta har lite drygt 1000 registrerade fotbollsspelare :D Nu var det lite nya ben inne och spelade, och det är ju bra. Snart kanske nån får chansen i en riktig match? Och kom inte med nån jävla Adam Johansson-propaganda för det är nog den enda ytterbacken Sverige har som inte är mittfältare egentligen.

Aja, iaf. Folk är arga. 4-0 var inte tillräckligt. Man skulle satsat på så många mål som möjligt för att få en bra målskillnad(ännu ett bevis på att medelsvenssons är bättre förbundskaptener än Lagerbäck). Sverige hade tur som inte tappade matchen i första halvlek osv osv. Skönt å se! Nu ska vi bara få bort Lasse och Roland, så kan Hasse Backe ta över. Utan Svennis =p

Jaja, måste sova. Kryssning imorrn! :)

Plong..

Föreställ er. Du går och köper tidningen, bläddrar igenom den lite fort. På mittuppslaget är en bild på Maria Wetterstrand, och rubriken lyder "Pirate-bay rättegången borde tas om, med ny domare!" Sen en förklaring till att man inte ska ha domare med förutfattade meningar i rättegångar.

Det hade räckt för att övertyga mig, då hade jag röstat grönt!

Nu får det vara nog med politik-inlägg :D Korpmatch-recension i nästa kanske?


Det är svårt att få unga att rösta.

Kan dra på med en snabb uppdatering att mitt kort-etui låg i brorsans bil. Nu är bara korten spärrade men jag vet var dom är iaf! :)

Idag var det val. Jag har röstat, för första gången ever. Alla kampanjer och sånt som har varit kändes lite väl hypade för 20 sekunders arbete, men det har väl lite mer långsiktiga effekter.

Försökte få iväg brorsan för att rösta. Det gick inte. Han var väl som alla andra slöa ungdomar som jag umgås med. Eller helt enkelt ointresserad. Han sa iaf att han inte orkade. Att han kunde ha röstat om det fanns en länk och ett internet-ID.

Det låter inte alltför svårt faktist. Man kan deklarera, byta adress, internetbank'a, byta namn till Pirate osv. Allting via internet. Helt logiskt sett så borde man ju kunna rösta också. Men det kan man inte.
:(
Visst, det kanske ökar risken för fusk och sålda röster. Men jag tror nog att det skulle öka valdeltagandet också. Så helt jävla svårt är det väl inte, det gäller att hänga med.
Tvivlar inte direkt på att piratpartiet lyckats engagera rätt många unga också. Men det är väl inte så konstigt när man är det enda partiet som har stake nog att våga ifrågasätta IPRED och FRA högljutt!
Jaja, det är 2 saker man kan tänka på om man är politiker och råkar snubbla in på den här bloggen :D

Detta är en sak jag behöver.

Vet inte om det redan finns eller ska klassas som en uppfinning. Det viktiga är kedjan som går till valfri skärp-ögla.
Det är såklart ett kort-etui!

Den här gången var jag iaf nykter när jag tappade bort det!
I vilket fall så behöver jag nåt liknande ...

Ett resultat man kanske inte vill se.

Det finns en artikel på aftonbladet(länk längre ner för er som vill läsa hela) där det står om Simon som blev utmanad av en kompis att göra ett IQ-test på facebook.

"Simon Stenlund, 39, från Borås gjorde ett IQ-test – och fick en räkning på 350 kronor.
– Rena lurendrejeriet, säger han.
– Jag läste noga och det stod ingenting om att det skulle kosta något. Jag tänkte det kan ju vara kul och testade."

Efter det så skickade han ett sms för att få en pinkod. Erm, vänta lite nu? Han skickade alltså sms till en helt jävla okänd sida på internet för att få en kod till ett iq-test.
Här finns flera frågor man kan stanna upp och ställa till sig själv.
  • Varför behövs det en pinkod för att göra ett iq-test?
  • Varför måste jag sms'a och därmed ge ut mitt mobilnummer för testet?
  • Är det så viktigt att göra testet?
  • Kanske, bara kanske, det finns GRATIS iq-test någon annanstans på internet?
  • Vad fan har jag för iq egentligen, om jag trots allt fortsätter in på sidan och gör testet utan att ställa mig själv någon av ovanstående frågor?
Och sen gjorde han testet. Fick en massa konstiga sms och en räkning på 350 kronor.

Jag menar, kom igen? :D Killen verkar inte fatta att han kommer få betala. Men det värsta av allt är nog ändå att han går ut i tidningen och gör sig själv till åtlöje, för 350 kronor!! :D:D Hade jag blivit skyldig 350 kronor för att jag hade gjort bort mig(jag har själv varit på väg att göra det där testet, vet exakt vilket det är) hade jag då fan inte gått ut med det i aftonbladet! Jag hade varit tyst, betalat räkningen och fått det att upphöra. Det är som när man ramlar, det första man gör är att se sig omkring för att se om någon såg vad som hände. Om ingen gjorde det så reser man sig snabbt upp och låtsas som att ingenting har hänt.Där har ni alltså Simon i en stilren "tyck-synd-om-mig-bild". Han ser ju så oskyldig ut! Poor Simon. Känner ni inte bara hur empatin flödar när ni får se bilden? Nej fyfan, billigt värre.

Förresten, vad tror ni Simon fick för resultat på iq-testet?

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5312280.ab

Ett gratis iq-test för er som är intresserade: http://www.illvet.se/polopoly.jsp?d=166&a=1070 Kom dock ihåg att iq-test inte bevisar om man är smart eller korkad öht. Det är mest bara ett test i logiskt tänkande.

Den dolda ordningen

Här i väsby har 2 korsningar varit utan fungerande trafikljus ett par dagar nu, på en ganska trafikerad väg. Har själv kört där en massa gånger och jag slås alltid av samma funderingar. Vem fan gav de här personerna körkort egentligen?

Jag har aldrig varit så värst imponerad av stockholmares körförmåga, och jag blir det inte av sånt här heller. Folk verkar inte förstå att det faktist sitter skyltar under trafikljusen. Skyltar som kan vara bra att använda, om tex trafikljusen inte riktigt skulle fungera! Men inte då, nej nej, här kör man bara. Vissa är dock lite smartare. De kryper fram, och kryper och kryper och kryper. Till slut har de åkt igenom hela korsningen på ny världsrekordtid för sniglar. Bra där!

Det är som en epidemi, som "the happening". Nånting händer, ingen vet riktigt vad(trafikljusen slutar fungera) och hela stockholmstrafiken blir som från en annan planet. Skumt.

RSS 2.0