Hur?

Hur har man egentligen en tröja med luva kombinerat med en jacka med luva? :D Ska luvan vara i luvan, eller ska luvan vara innanför jackan?

Paranoid.

En tanke som har slagit mig flera gånger senaste tiden är: Tänk om svininfluensa-vaccinet egentligen var ett vaccin mot nåt annat?

Att vi lever på en överbefolkad jord är ju inget nytt, och om det fortsätter som det gör nu så går vi säkerligen ganska snart under, såvida det inte kommer en (ny) syndaflod, som rensar upp lite bland oss.

Därför brukar jag fundera på om dom som styr och ställer, alla mäktiga personer alltså, kanske har hittat på nåt supervirus som kommer ta kål på alla människor som inte har tagit vaccinet. Eller ännu värre, tänk om nånting i vaccinet reagerar med nån kosmisk strålning eller nåt, och alla som har tagit vaccinet dör!

Då skulle alla regeringsmän som ljög om att de tagit vaccinet kunna styra och ställa och bygga upp samhället på nytt. Ett nytt, bättre samhälle...

Annars är jag inte så paranoid :D

Sommarmål del 2 :D

Under sommaren ska jag även lära mig att göra det här, världens coolaste trick!Inte nödvändigtvis nerför en sån där hög trappa, men det är själva tricket som är så sjukt jävla snyggt!

360 flip ladies and gentlemen :)

Nu äre bestämt!

Till sommaren blir det fan en sån här:! :D

Men lär nog köpa till en massa jäkla skydd, tror jag :)

RSS 2.0