Jag...

tar tillbaka det jag sa om plugget. Psykologi B tar fan kål på mig. Men men, det är väl bara köra på.

Ser ut som att jag kommer flytta in...

där...

Typ 20kvm (Marion kommer inte bli nöjd!), typ 420€ i hyra, typ inte så jättebilligt. Men jävligt centralt i gamla stan, eller Casco Antiguo som det så fint heter :) Priserna här är höga, väldigt höga, lägenhetspriserna alltså. De andra är ett jävla lotteri. En burk kaffepulver kan kosta 80kr på ett ställe samtidigt som det kostar 30kr på det andra. Men jag är nöjd iaf, och det är väl det viktigaste? Även om en gnällblogg av naturliga skäl tar viss skada av att innehavaran är nöjd :p
Kläder har jag inte riktigt kollat in än, men har märkt att de börjat med vinterkläder också, och då är det fan inte vilka vinterkläder som helst. Kom ihåg när ni ser dom här bilderna att det fan är 28 grader ute vid 22-tiden på kvällen här (och för alla korkade jävlar som läser bloggen som inte fattar, så är det garanterat mer än 28 på dagarna), för honom:
och för henne:
Sånt där skit vill man ju gärna gå runt med i den här värmen... Är ganska säker på att IQ-nivån här i Spanien är betydligt lägre än i Sverige.

Jag är ingen höjdare på matte...

men en ekvation som jag vet är sann är iaf den att
MAX 10 timmars effektivt arbete = 1 veckas planerat arbete. På en 5-veckors kurs blir det alltså max 50 timmar effektivt arbete. Iaf i engelskan. Jobbar man hårt blir det en hel del tid över till att...

softa i gräset. Eller kanske...
softa på klipporna. Eller kanske...
softa i vattnet :D

Om det är för bra för att vara sant...

så är det oftast inte sant.

Sökt lite lägenheter och kollat runt lite. Hittade en intressant så vi skickade mejl. Sen gick vi dit och då hängde det en skylt, för det är så man gör när man säljer/hyr ut här:


så vi ringde och det visade sig att nån redan bokat den. Aja, skitsamma tänkte jag och gick hem. Dagen efter har jag fått ett mejl på morgonen, och det verkar som att vi gått till fel lägenhet dagen innan. Tycker allt ser skitbra ut, nästan för bra för att vara sant. Så jag svarar att jag är grymt intresserad av att se den. Får då det här svaret:

"Thank you for your reply but the matter is that I'm in Manchester already. Like I have inform you before, the price you shall pay for one month of rent will be 780 EURO , with no extra taxes to pay. The money, I want to revive it monthly to my bank account, so I hope it will be no problem for you to wire the money to my bank account. The apartment is ready for you, bla bla bla bla"

Skrällen som uppstår när han vill ha pengar direkt medans jag inte får nånting? Jävla skiten, snubben försökte blåsa mig. Så jag pissade på hans hus trots att jag inte fick...

sen gick jag hem.

RSS 2.0