Man kan vara misslyckad.

Visst, alla människor är inte alltför smarta. Men hur i helvete lyckas man skjuta sig själv i benet när man ska upplösa ett bråk mellan 2 killar? Det går inte, det går lixom bara inte!

Åh nej, dom bråkar. Fram med puffran ... PANG!
Nej, fyfan så jävla dåligt, riktigt jävla genomruttet. "Brottet rubriceras som mordförsök" HAHAHAHA!! :D:D:D

Vem försökte hon mörda? :D

Tillståndet för den skottskadade kvinnan är inte livshotande. Nej, men dumheten i den skottskadade kvinnan är tamejfan
samhällsfarligt. Tänk er själva, det här är folk som går bredvid oss på gatan. Som åker i samma bussar och tåg som oss. Som är ute på samma klubbar och restauranger som oss. Och vissa av dom är beväpnade.

Det är fan skrämmande att behöva växa upp i den här världen ...

(Texten handlar om skott"dramat" på södermalm häromdagen, har inga länkar eller så)

Just ja!

Jag hälsade precis på en person. Det slog mig lite senare att jag hälsar inte för att få reda på folks namn. En hälsning är mycket mer än så, namnet är bland det sista jag fokuserar på. Det vet man väl efter fester när man går in i ett rum och inte känner någon. Man hälsar på alla, och glömmer bort allas namn.

Men man kan ju ändå få ut en del information av ett handslag, och det är det som jag mer och mer har börjat fokusera på. Är det en klen spagetti-hälsning, eller är den mer "militär" och stenhård? Ser personen du hälsar på dig i ögonen, ler han/hon? Hälsar man med hela handen eller sträcker man bara fram några fingrar för att låta den andra personen styra handskakningen? Hur länge skakar man hand? Ska man klämma till handen? Det finns tusentals olika kombinationer, och jag tycker att alla är lika intressanta.

Så bli inte sur på mig om jag inte kommer ihåg era namn, jag tänkte på helt andra saker när vi hälsade :)

:-o

Krya på dig http://duvetintee.blogg.se/ !

Booob! Ed!

Ett litet videoklipp, fruktansvärt roligt :D Är bara en halvminut så det kan ni titta på!


!

Mitt kungarike(?) för en lägre hjärtrytm(tack LIDL energidryck) och för att bli av med den här helvetes superfattiga andedräkten som man får varje gång efter att man har varit ute och festat. Fy fan! Dags för en tandborstning, igen ...

Okey, vänta lite här nu ...

När jag kör bil så brukar jag oftast köra ganska försiktigt. Jag vet min kapacitet, alltså att vad som helst kan hända. Jag kan känna mig hur säker som helst men allting kan ändå ändras på bråkdelen av en sekund. Man kan aldrig bli 100% säker i en bil. Man kan vara säker till en viss del, men aldrig 100.

Ibland får man dock lust att dra ner de där procenten en aning. Man ser att hela raksträckan är tom, man växlar ner. Känner hur man av adrenalinet blir helt klar i huvudet och trycker gasen i botten. Bilen accellererar för fulla muggar, det går fort, man har inte riktigt kontroll. Det är visserligen ganska dumt och osäkert att göra såhär, men det går inte att låta bli. Man måste dra på ibland, det tillhör uppväxten. Precis som att det är dumt att snatta, men ändå provar man. Eller röka, eller supa, eller slåss ... eller ja, ni förstår.

Det är dumhet, det är medveten dumhet. Man gör ett val, man bestämmer sig för att vara dum. Det som man tyvärr inte kan bestämma över är att vissa andra är omedvetet dumma! Ta till exempel om en person råkar vara på väg till jobbet från pendeltågsstationen och en grön suzuki swift bränner förbi i 100 blås på ... ja ... inte en 100-väg. Man kanske känner igen personen som kör bilen och då får man helt plötsligt lust att säga till den personen att han kör som en galning, och borde ta det lugnt.

Fine, det skulle jag kunna ta. Det finns dock ett litet litet problem i det hela. Låt säga att den högst fiktva person som nu var ute och gick till jobbet från pendeln är runt 30-40 år, har familj, skägg, ölmage och uppenbarligen jävligt svårt att hitta till duschen, att döma av stanken han avger sig. Han har heller inte körkort, och har aldrig ägt ett i hela sitt liv. Då känns det LITE JÄVLA KORKAT att stå och säga hur andra människor ska bete sig på vägen! Om du aldrig har haft körkort eller bil så har du tamejfan inte en jävla aning om hur pass mycket kontroll du har över en bil som tar sig fram lite för fort. Du har heller ingen som helst jävla anledning att kalla mig för "galning" bara för att jag kör fort, eller att upplysa mig om att sikten blir sämre i en kurva. För i helvete mänska, skaffa ett eget jävla körkort! Som jag skrev tidigare så har man inte full koll, och man är medvetet dum. Men på något sätt så känns det som att jag vet lite bättre än körkortslöse stinky hur man kontrollerar bilen.

Jävla störbarn...

Jämför själva 2

Moskva, Ryssland 16:e maj 2009:
Norge vinner eurovisionsschlagerfestivalen som bl.a innehåller en öppningsceremoni som kostat 10 miljoner kr att producera. Vad hela spektaklet kostade vet jag inte. Festivalen tar upp flertalet helsidor i nyheterna.

Moskva, Ryssland 16:e maj 2009:
Kravallutrustade poliser upplöser med våld en demonstration av homosexuella, som demonstrerar om rätten att få leva ett drägligt liv. Minst 30 personer omhändertas.Meddelas via en notis i tidningen.

Fruktansvärt.

Det finns inte mycket som är så pass onödigt och tråkigt som Eurovision. Jag fattar inte ens att folk tittar på det. Det är inte ens värt att ödsla mina dyrbara ord på det ...

Solen skiner!

En lektion i BRA ledarskap!

Conny: Conny är nog skönaste snubben på lagret, en kollega alltså. Han är av den äldre arten(50+) men det verkar inte hindra honom. Han lever lite av det livet jag skulle vilja leva när jag blir i den åldern. Han är ofta ute och reser, alltid något nytt på gång. Han är alltid glad och går alltid att prata både allvarligt och oallvarligt med. Han överreagerar aldrig och har en väldigt sund syn på arbetslivet. Har tidigare varit arbetsledare på nåt företag. Lever på vischan med frugan och katten. Har både barn och barnbarn om jag inte minns fel, som han har bra kontakt med. Och så har han varit ihop med frugan sen dom va typ 17 eller 18, ganska mäktigt :)

Abbe: Abbe är en av turkarna på jobbet. Abbe brukar "sjunga" en massa, det är måttligt omtyckt. Han har blivit uppsagd och får gå med resten av gänget 18:e juni. Han har lyckats hitta ett dag-för-dag jobb ute på arlanda på morgnarna, för att sedan jobba på lagret på kvällarna(13-22). Givetvis blir man lite lätt sliten av såna dagar, men vad ska man göra när man är uppsagd? Han har som de flesta turkar en väldig respekt till auktoriteter, nästan överdriven. Och han har som de flesta turkar en väldigt lojal och trogen inställning till jobbet. Kulturskillnader.

Aja, iaf. Det har varit sjukt lite att göra på jobbet senaste tiden. Idag jobbade vi tex 5,5 timmar, sen var allt klart. Och då är 30 minuter städning inkluderat i tiden. Det är tuffa tider, men det har väl ingen missat. Hursomhelst så hade vi lunch idag och när jag kom tillbaka så såg jag att Abbe hade däckat rätt hårt på soffan. Jag frågade hur Conny äntligen hade lyckats få tyst på turken och han skrattade och sa att det krävdes en rejäl stekpanna :D Det roliga var att det finns folk som sover i sofforna, och folk som SOVER i sofforna. Skillnad på powernap och skönhetssömn alltså. Abbe kvalificerade sig inte till någon av dom, Abbe hade däckat, han var helt utslagen.

Så jag satte mig vid bordet och snackade lite skit tills lunchrasten var slut, inget märkvärdigt. Sen när vi skulle resa oss och gå in så frågade jag om Abbe hade beställt väckning av någon, vilket han inte hade. Fast Conny avbröt mig ganska fort och sa "låt han sova". Jag trodde han skämta först, för ingen får absolut missa en enda minut av arbete på Ingram, oavsett arbetsmängd. Men det visade sig att Conny var allvarlig. Efter ett par sekunders funderande insåg jag att han hade ju jävligt rätt. Abbe jobbar ju alltid på bra och det var så lite att göra och stackarn hade jobbat på morgonen också. Så vi lät Abbe ligga, vi klarade oss bra ändå, och skulle han behövas hade väl någon fått kuta ut och väcka honom.

Efter ett litet tag kom dock Abbe in ändå. Han hade väl vaknat av att det blev så tyst eller nåt. Jag mötte Conny i en gång och berättade för honom att turken var tillbaka. Då sa Conny att det var ju synd, för han hade snackat med arbetsledaren så att Abbe kunde få vila trekvart extra. Och det mina damer och herrar, är så sjukt jävla bra gjort! Det är verkligen så man ska behandla sina kollegor, medarbetare och vänner. Det fanns ju liksom ingen anledning att väcka honom egentligen. För min del hade han gärna fått sova tills vi gick hem. Man måste kunna ge och ta. Både som arbetsgivare och som arbetstagare. Som pojk- och flickvän. Som människa till människa. Ja, överallt, hela tiden.

Summan av det hela är att jag blev nöjd iaf. Och att Conny höjde sig ett par snäpp till i mina ögon. Han är fan en bra förebild den mannen, och hoppas att han inte läser det här för då kommer jag aldrig kunna reta honom igen :D

Säsongens första vinst, fortfarande mjäkigt.

Ja, vi vann iaf. 4-2 blev det! Det var en ganska avslagen match och kampen om mittfältet existerade inte. Vi vann den, kampen om mitten alltså. Måste ha varit ganska skönt att kuta omkring där och inte bli attackerad av någon. Med andra ord hade motståndarna samma problem som vi har. Well, det finns inte alltför mycket att säga om matchen ... Det var en ganska avslagen tillställning. 6 mål dock, och det är ju alltid trevligt för publiken. Kan gå igenom dom så har jag nåt att skriva om ...

0-1 Var en dundertabbe av våran målis. Bollen kom upp till mej o Knösch(ja lirar högerback btw). Jag lägger ner den till Knösch som gör en riktigt slö passning hemåt. Målisen rensar på deras rusande spelare och den studsar in i straffområdet. Där tar en motståndare den och lägger bakåt till en annan kille som går på skott. Och skottet är en rejäl felträff men målisen släpper in den ändå. Han sa sedan att han trodde att deras spelare skulle skjuta stenhårt och blev överraskad. Det kan man väl förstå.

Vid 1-1 presenterade sig deras målis. Vi la en korthörna. Pet följt av inlägg/skott. Tror ingen riktigt vet va det var menat som, men rätt i mål gick den iaf. Deras målis borde tagit den.

Halvtid. Sidbyte, efter att ha haft solen i ögonen i 20 minuter så kändes det rätt bra med byte.

1-2 satt på straff. Inget direkt farligt läge men den tog på armen/handen på Knösch efter ett inlägg. Straffen räddades men ingen i vårt lag var först på returen :(

2-2 Inspark på kanten, högerbacken(jag alltså!) kliver upp i straffområdet. Bollen skarvades in mot mål och deras målis måste ha sett att jag var på väg för han gick inte på bollen. Jag kunde enkelt nicka in 2-2 och gå upp i topp i den interna skytteligan :D Inlägg är skoj, synd att det är så jävla jobbigt att kuta hem bara :D

3-2 Kommer jag inte ihåg, men en kille i vårat lag kom fri efter en massa velande på mitten tror jag, och la in en tunnel, om Rickards historia stämmer.

4-2 så kom "dribblarn" som vi inte alls har saknat sedan förra säsongen. Tobbe eller va han nu heter vägrade släppa bollen och lyckades väl finta någon efter 100 försök och sköt ett lågt skott som deras målis borde ha tagit, precis som han borde gjort med alla målen.

Domarn var skitkass, men så är väl korpen. Jobbigt att springa längre än näsan räcker verkar det som.
Och jag får väl tillägga efter min kritik angående förra matchen att Rickard spelade som vanligt igen! :D Hårda kamper och springande tills han tröttnade, samma gamla fighting spirit som det ska vara!! Synd att han inte fick göra mål bara :(
Allt som allt en ganska okej match, men det här spelet vi har kommer inte räcka långt mot bättre motstånd!

tränarN^

Uuh ... i förrgår tog jag ett varv i motionsspåret här ... och totaldog efter 4 minuter. Det var rätt pinsamt faktist. Var inte direkt taggad att kuta igår, men gjorde det ändå eftersom vi fick sluta så tidigt. Ja kuta runt hela spåret, på ny rekordtid ... jag blev nöjd. Där fick jag!

Förresten skulle jag behöva träna nåt som ger mig bättre balans, spänst och hållning. Vet bara inte vad, jag är inte direkt nån träningsmänniska ju :/

Nu ska jag åka till jobbet, sunkigt värre! Aja, solen skiner iaf, svårt att gnälla! :)

Korpmatch ikväll, nu taggar vi!!

Tillbaka på hemmaplan

Är hemma i väsby igen, för första gången sedan i onsdags morse ... jag har fortfarande inget vettigt att skriva om, men nu vet ni iaf vart jag har varit :D

Ptja ...

Någon sommarbloggare är man då inte. Det är enklare att hitta saker att störa sig på när det är vinter ... typ vintern.

Men men, nån dag kanske jag kommer på nånting intressant att skriva, håll till godo :D

RSS 2.0