Här dom, på bild och allt!

 
Jordklotets mest förtappade själar. Fyfan för såna här alltså, och nu är det inte ens den mest extrema varianten. Jag pratar om cyklister, och då i synnerhet så kallade "vägcyklister". Usch och fy!

Vi ska allihopa börja med att klargöra en liten men ack så viktig jävla sak.
NI ÄR INGA SATANS BILAR SÅ DRA SÅ LÅNGT FRÅN VÄGEN SOM BARA ÄR MÖJLIGT INNAN JAG PREJAR ER UTAV BARA HELVETE!!!
Jag hatar tamejfan cyklister. Dom tror att dom är bilar, dom tror att dom är odödliga och dom tror överlag att de är nånting. Inte ens kattpiss är dom värda.

Jag menar såklart när jag själv kör bil, och det är en, eller flera (dom kommer oftast i klunga), av dessa tvåhjuliga olycksdrabbare ute på min väg! Varför? Varför i helvete måste dom så prompt cykla på vägen när det alltsom oftast finns en cykelväg precis bredvid. Jag vet egentligen varför ändå. Dom tycker att dom är coola och dom tycker att dom är för fina för cykelvägen. Pack är vad dom är, den vidrigaste sortens pack! Jag brukar i min ensamhet ge dom ett välförtjänt mittenfinger, då känns det i alla fall lite bättre...

Dessutom, och det här är ett ganska så stort dessutom, så klär dom sig som en misslyckad Lady Gaga. Har ni sett en typisk cykel-persons-outfit? Dra åt helvete va äckligt det ser ut. Det kan ju omöjligt ta mindre än en timme att klämma in sig i de där kläderna, såvida man inte badar i vaselin först. Och sen ska ju strumpan in också... 
 
Kolla bara på det där. Killar, kom igen, vakna!

Nej, jag tror att man behöver en redigt psykisk störning för att vara seriös cyklist, och det är nog sant!
Det borde vara konsekvensfritt att preja cyklister. Typ som i GTA.
Förstå hur bra man skulle må om man var på väg hem efter en hård arbetesdag och ser en stor sån där klunga med cyklister. Bara slå på vindrutetorkarna och lyssna på det fantastiska ljudet av äcklig cyklist som studsar mot plåten. Aaah... Lycka!

(Nu tänkte jag länka det här inlägget på facebook och har några vänner som jag vet är cyklister som kanske läser det här och till dom vill jag säga att jag i verkligheten inte bryr mig ett skit om ni cyklar eller inte, så länge ni inte gör det på vägen, där jag ska köra! :))

Hahahaha, fyyy fan säger jag bara!


Vilken jävla rubrik! Den här tar tamejfan priset på ovärt skit-skit. Jag vet liksom inte ens vad jag ska kalla det, så jävla dåligt är det. Och hur ska man ens börja förklara hur dålig den här skiten är? Skit är vad det är, skit!

Anders Borg. Jag vet inte hans exakta titel men typ finansgubbe iaf. En sån som håller på med budget och div andra astråkiga tråkigheter. Hans jobb är, helt fördomsfritt, att sitta och räkna matte 8 timmar om dagen. Säkert mer än så också eftersom han är Reinfeldts högra hand. Förstår ni inte hur kul det låter!? Alla kommer vi väl ihåg hur roliga mattelektionerna i skolan var? Visst? Eller hur? Inte? NEJ, FÖR DOM SÖG SOM FAN!

Såå, för att fortsätta beskrivningen av Borg så är han mig veterligen den enda killen i riksdagen som ser ut som en luffare. Vid närmare eftertanke kanske han har klippt bort hästsvansen (eller är det bara något jag drömt?), men det hjälper inte. Once you go hästsvans you never go back, som ordspråket lyder. Man vet liksom, när någon säger "Tänk Anders Borg", då tänker man inte direkt på hur ofantligt kul allting runt omkring Borg är, utan man tänker på en snubbe i hästsvans, i ful hästsvans.

Om man ändå ska försöka hitta nåt intressant i Borgs liv, då är det nog... Inget. Lönen kanske. Fast nej, han sitter nog bara och räknar den.

Det finns alltså ingenting, inte ett jävla jota, som är speciellt intressant med Anders Borg. No offence eller så, men helvete. Så då kommer vi till det stora problemet, och det som hela det här inlägget handlar om....

Varför. Varför varför varför varför, skulle jag vilja läsa om hur Anders Borg firar semestern? Och varför skulle jag vilja läsa om varför han väljer att fira den i Polen. Nej, fyfan va världstråkigt. Polen verkar ju inte heller speciellt imponerande. Det är så mycket som gör mig uttråkad i den här rubriken att jag blir deprimerad av att veta att jag har läst den.

Liksom, Polen? Liksom, Anders Borg? Vafan!? Vad händer? Vart är världen på väg? Jag blir ledsen =( Jag blir så jävla ledsen. Mest över att den här artikeln faktiskt existerar. Och tänk att det säkert finns folk som har klickat in sig på den. Och dessutom inte ens av misstag!! GAAAAAAAAAAAAAH!?

Nu ska jag lägga mig och tyna bort, medans Borg semestrar i Polen. Varför han gör det, det har jag inte en jävla aning om, och det intresserar mig inte det minsta.

RSS 2.0