Fler klagomål!

Den här gången har jag tröttnat på Aftonbladet.se. Jag är inne där lite då och då i brist på annat, och tamejfan om jag inte är dummare varje gång jag stänger sidan. Det står fanimej inte mer än 1-2% läsvärda saker på skitsidan. Och då ska vi inte ens börja tala om hur pass intellektuellt högutvecklade alla jävla kommentarer är oxå. Det finns få saker som retar mig så mycket som folks felstavade, intelligensbefriade kommentarer i "aftonbladet snack" fältet.

Det sorgligaste är nog ändå att jag inte kan sluta läsa dom. Och jag vill så gärna svara men jag har "tyvärr" inget konto. Men det är väl bara en tidsfråga det oxå. Fast å andra sidan känns det som jag stödjer aftonbladet om jag skapar ett. Så jag vill inte göra det. Men det kommer väl den dagen då en riktigt provocerande kommentar av Kalle 14år, finnig, svettig, ensam och internethero, inte går att motstå. En kommentar som man måste svara på.

Och det svaret kommer förmodligen ändå bara resultera i ett enormt cybergalaktiskt eko.

Ibland vill jag bara spöa folk, just nu är ett sådant tillfälle ...

2 saker som retar mig...

och därmed 2 saker som helt klart är värda att klaga på är:

1. När tv'n står på och kontrollen ligger i soffan. Samtidigt sitter jag med datorn vid datormöbeln. Jag når inte fjärrkontrollen utan en mindre kraftansträngning(läs: resa sig). Det är inte så jättefarligt, iaf inte tills det kommer nåt störigt brittiskt mongo som har någon slags super-brittisk dialekt!

2. Religion. Religion stör mig som fan, jag tycker att religion lurar folk. Folk är så dumma. Varför ska man anpassa sitt liv till en stor tjock bok med en massa kryptiska svårtolkade meningar. Räcker det inte med att läsa den och ta ut det som man tycker funkar och känns bäst? Fast det är väl kanske lite så man gör nuförtiden.

Sen slår det mig att jag gör ju fan likadant. Nu lever jag ju inte efter allt jag läser. Men jag använder mig av massa saker.
Nu har jag 3 saker att reta mig på.

Britter
Religion &
Mig själv ...


Lyckat.

Hahahaha

Asså, Fredrik. Du vet väl att det är liiiite dålig stil att ragga på nån enbart på grund av hennes etnicitet? :D

Men kul som fan var det iaf ... och tro mig, dom luktade! :D

Det här gick inge bra.

Skulle skriva ett inlägg om en fundering jag har, varför alla killars bloggar jag läser är så extremt välstavade och bra formulerade. Men jag orkar inte, jag får inte till det.

Så nu skriver jag nåt bara för att hålla bloggen alive and kicking :p Men som jag alltid brukar lova så kommer det bättre inlägg senare :D

Och förresten så går det inte att som tjej bjuda hem en kille som inte är gay, brorsa eller upptagen till dig utan att han ska tänka på sex, det är så vi fungerar vi killar. Enkelspårigt kanske ... men lätta att förstå iaf :D

Ok

Vi bor i ett land med runt en 9 miljoner invånare. Jag vet inte hur många som är vuxna och barn eller så men jag förutsätter att minst 50% är vuxna, även fast det förmodligen är mycket mer. Av dessa 4,5 miljoner så kan vi väl säga att kanske 1,5 är sportintresserade. Och av dessa 1,5 miljoner människor finns det säkert ett 30-tusental människor som är riktigt riktigt kunniga.

Av de här 30 000, finns det nog en sådär max 1000 som har riktigt tydliga talfel. Av dessa 1000 anställer man såklart INGEN SOM SKA SITTA OCH KOMMENTERA SPORT I TV!!!!!!!!!

Jag blir så sjukt less på tex Staffan Lindeborg eller vafan han nu heter. Killen läspar ju som om att det inte fanns någon morgondag. Alexandessson, passssar ssssvenssssson, tillbaka till alexandessssson. SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS.

Jag förstår inte problemet, det måste ju finnas minst 29 000 människor som kan göra hans jobb bättre. Eller ta på tv4sporten när Emir Osmanbegovic gör reportage. Det är totalt jävla värdelöst och jag behöver seriöst undertexter för att jag ska kunna förstå vad som sägs samtidigt som jag ser bilderna. Det är inte kul när man vill få en överblick över matchen men det enda man kan koncentrera sig på är vad han försöker säga. Nej usch och fy, någon slags lägsta-nivå borde finnas för tv-pratare.

Tacka vet jag spy-eva, tänkte jag först. Hon ser bra ut och gör alltid en massa roliga spontana saker i tv. Typ spyr och säger fitta :D Sen insåg jag att stackarn är väl skåning ... Vart är undertexterna?

Fan ta er!

Ni kan ta era negativa kommentarer och dra! :D Den här bloggen är inte här för att rädda alla u-landsproblem, läs varen heter förfan! :D Jag gnäller på min skjorta, för att det är ett problem värt att gnälla på, punkt.

Ålborg - Manchester City på tv4sport ... D-R-A-M-A-T-I-K! Ålborg gjorde 2 mål sista 5-6 minutrarna och nu väntar jag på förlängning.

Inte bra ... jag som ska åka till borlänge imorgon :s Aja ... Rickard gillar att köra ... =p

Nu suger livet.

Fyfan ... vad sjukt jävla less jag blir. Inför förra helgen så bad jag mamma tvätta bort en fläck på min vita skjorta. Morsan har supermedel så det löste sig. Hade den på mig i fredags och GIVETVIS ramlade jag och fick en ny stor jävla fläck på skiten.

Nu har jag tvättat ... fläcken är inte borta. Life sux. Ville ju ha den i borlänge till helgen, men får väl hitta på nån annan. Min favoritskjorta ju :( Jävla piss ... Orkar inte be morsan fixa den igen, o har inte råd å köpa nå jävla vanish. Kan ju lova att det blir tvättmedel MED blekmedel i fortsättningen. Fuck nature, dont let nature fuck you.

Jag blev less :( Får ta min svarta skjorta, men den blir inte lika snygg utan min klocka som gick sönder förut. PISPAISOI!"/#)!OHKLAKJSHDLKSVJNMCX")#709!=("/#)!¤"

Hooo ho!

Jenna Jameson har fött tvillingar, hej och hå. Läste det såklart på aftonbladet och så råkade jag hamna bland kommentarerna. Det som slog mig är återigen människors dumhet. Låt mig citera:

"Mankmarvin, 42 år, Strömstad, Idag 17:28 Fyfan - stackars ungar, snacka om mobboffer. Man kan ju fatta redan nu vilket skit dom kommer att få gå igenom mentalt - när dom kommer i den åldern småkillar börja snegla på porr så kommer dom få dessa filmer rakt upp i nyllet av sina egna kompisar fyfan - jag vet ju vad jag hade tyckt om min morsa haft sån historia, ingen respekt där! Så innan ni grattar å tycker det är fantastiskt - tänk lite längre än "huvut" va.."

Först och främst kan man ju notera att detta är skrivet av någon som påstår sig vara 42 år. Jag trodde man var lite mer vuxen och mindre fördomsfull i den åldern, men jag hade väl fel. Och för det andra så tänker jag lite längre än "huvut". Jenna har som någon skrev byggt upp ett imperium. Jenna är ingen fattig människa. Därav kommer nog hennes barn bara bli mobbade en liten stund, om de skulle gå i en vanlig skola, innan de tilldelas privata lärare. Morsan betalar. Ok, visst, de kommer säkerligen se filmerna, men i och med att de kommer uppfostras av Jenna själv så tror jag inte att de kommer spela så stor roll i barnens liv.
Det som dock stör mig mest är "ingen respekt där!". Vilket jävla pucko. Tror han själv att om hans morsa varit porrskådis skulle hon uppfostrat honom till att hata och förakta porrskådisar. Vilken korkad jävel ...

E* källa.

Ja ... I did it! :D

Äääääääntligen ... skulle man väl kunna säga. Surfat omkring i flera timmar nu, läst om utbildningar och sånt. Vet fortfarande inte vad jag vill plugga till(därför har jag inte börjat plugga heltid :p) men vet iaf att jag måste läsa upp mina gymnasiebetyg. Det finns egentligen ingen anledning till varför jag inte borde göra det nu direkt! Och idag fick jag äntligen arslet ur vagnen och skickade iväg ett mejl till ett par studievägledare ...

Nu hoppas jag bara få gå på ett sånt där samtal för jag har ett par miljoner frågor på lager ...

Det går bra nu

Fast Heidi slutade igår :( Men det blev en redig avskedsfest, askul! Lycka till på nya(gamla) jobbet o sluta inte läsa min blogg! :D

Så jävla kul att festa nuförtiden. Skillnaden nu är att jag går ut utan förväntningar. Jag hoppas inte att kvällen ska bli rolig, jag ser till att den blir det. Eller försöker se till att den blir det iaf, sen kan ju vad som helst hända. Men det lyckas oftast :)

Det är oxå kul att mina polare pratar lite om allt jag skriver i bloggen. Iaf om det som är "viktigt". Folk kan komma och prata om nåt som jag har skrivit och ge sina åsikter eller bara vilja veta mer eller något, trevligt är det iaf :)

Ekonomin går bra oxå, alltid skönt att slippa tänka på vad allt kostar och att faktist kunna unna sig lite lyx ibland.

Kärleken går väl sådär, men det känns bra ändå. Är singel nu och jag klagar inte!

Karriären ... ja ... det stora gråa molnet. Fast i dessa tider ska man väl vara glad att man har ett jobb. Förresten har arbetsledningen varit rätt trevlig senaste tiden, kanske beroende på arbetsmängden som varit rätt låg. Så där går det oxå bra, det är ett jobb bara, thats it. Det ger mig pengar till hyran och mat på tallriken så :)

Hälsan är nog oxå rätt ok. Ska försöka lira ett par innebandypass nu i veckan(om ja får dra 30 min tidigare -.-) så jag lär väl knappast kunna gå framåt nästa helg. Och då blir det Borlänge ... full fart alltså :)

Nu ska jag åka och äta morsans mat. Ibland är livet bra härligt!

Lamt inlägg, jag vet...

Men man måste ju bara älska Jack Black, eller?


Skriver inte mycket nu ...

Men det är väl bara skönt? :D Har blivit lite mycket pokrande och mindre skrivande ... Men det går i vågor, är strax tillbaka :D

Mitt liv med en pedofil.

GB: GB är en snäll person. Inte snäll som i att han "alltid ställer upp", mer snäll som i "vill ingen något illa". GB är runt 40 år gammal. GB är singel. Han är i stort sett immun mot kritik. GB är inte direkt attraktiv. GB är ganska öppensinnad och enkel att prata med. GB är svår att få tyst på. GB är ganska charmig, i små mängder. GB är förmodligen en väldigt bra lögnare, möjligtvis mytoman*. GB är nog väldigt ensam, oavsett vad han själv säger. GB ljuger om sin ålder. GB är väldigt sexuellt intresserad, och verkar inte kunna registrera nekande signaler. GB kan möjligtvis ha knarkat bort halva sin hjärnkapacitet, det är dock endast spekulationer som GB själv dementerar.

Problematik:

Ja, vad ska man säga. Det är väl inga större fel med GB's personlighet. Inte vid en första anblick, möjligen inte vid en andra heller. Visst, alla människor har bra och dåliga sidor. Allihopa, du, jag, Fredrik Reinfelt och GB. Problemet är väl att vissa av oss vet vart gränsen går. Men det gör tyvärr inte alla. Gränsen är individuell och påverkas av faktorer som bland annat lagen, samhällets normer och den personliga uppfattningen. I det här fallet tänker jag såklart på åldersgränsen för vilken sexuell partner man väljer.

Enligt wikipedia så är klassificeringen av en pedofil ganska luddig och rätt så lång, så jag tänker använda mig av den i mina ögon allmänna uppfattningen. Och den är kort och gott att man inte ska göra saker med "barn". Vad som är barn är ju rätt svårtolkat i och med att man är byxmyndig vid 15 års ålder. Och visst, två 14-16 åringar som är mitt i puberteten och utforskar sin sexualitet tycker inte jag är nån större fara. Men om en man i 40-års åldern tycker att det är ok att ha sex med en 16-åring så börjar jag undra: Vart fan går gränsen?

I mina ögon är det för stor åldersskillnad. En 16-årig tjej är nog inte alltför svår att ragga upp. Det antar jag eftersom att man vid 16 års ålder förhoppningsvis inte har insett hur jävligt livet kan vara. Att folk i vuxenvärlden kommer utnyttja en, om de får chansen. Skoningslöst, utan ånger, för att sedan gå vidare med huvudet högt och ännu en sexuell trofé. Medans det för 16-åringen säkert var mycket mer än så, äkta känslor, äkta kärlek. Med tiden avtrubbas hon dock, märker att det inte alltid handlar om känslor. Lär sig urskilja svin från guldkorn, lär sig att förakta svinen för allt de gör och står för.

Så vad gör man? Enligt lagen är det ok att ha sex med en 16-åring, oavsett hur gammal man är**. I mina ögon är det inte riktigt ok. Det känns som att GB utnyttjar barn. GB har satt sin gräns, den strider inte mot någonting. Förutom min personliga uppfattning ... Det är förjävligt ...

Tycker jag ...

Slutsats: Mitt ord borde vara lag.* Jag är långt ifrån säker på hur mycket GB ljuger. Problemet är att det är svårt att avslöja lögnerna. Vanligtvis säger kroppsspråket en sak, och munnen en annan. Jag har satt dit honom några gånger. När jag har gjort det har jag inte snappat upp några som helst signaler på att det varit en lögn. Förutom det faktum att jag haft mer kunskap och säkrast källor och därmed kunnat överbevisa hans påstående. Därav är jag inte riktigt säker på om GB är en extremt duktig lögnare, eller helt enkelt tror på det han själv hittar på.

** Det är tydligen inte ok för till exempel lärare att ha sex med elever som är 16, i och med att de har ansvar för personen. Då måste eleven fylla 18 först. Detsamma gäller i "liknande situationer"

Fan vad flummigt det här blev.

Rickard spelar gta

Ja fyfan ... har gått 40 minuter ... så  nu är man lite less ... Rickard sitter vid xboxet ... och tar ut sina aggressioner. Här kommer några bra citat:

Haha, bögen crawla(simstilen) ... RATATATATATA

Satans efterblivna fanskap, och hör sen!

Tre snutar, om jag lägger en handgranat där troru dom blir tokiga då eller?

Oh jävlar vad dom flög.

Nu ska jag gå och festa på hans lik, är det efterfest på hans lik eller?

Kan jag få ta upp min mobil bara, ja ska bara ringa en sväng(Rickard fuskar)

She's dead, we gotta go.

Ja skulle vilja köra upp en kofångare, på den där jävla fransyskan alltså

Nu ska jag slå igång lite bögporr på datorn och gå o lägga mig :D

I brist på annat

lägger jag upp en gammal grej som jag skrev. Ingenting i själva mailet är sant, förutom att jag haft 2 Mcdonalds-arbetande syskon  ;)


Hej ******, jag tänkte att jag skulle berätta för dig vad som hände mig i fredags på mcdonalds vid motorvägen vid stora wäsby, och vad det har fått för konsekvenser.

Jag hade jobbat halva dagen och hade äntligen fått min välförtjänta lunchrast, men eftersom jag inte hade någon mat med mig till jobbet bestämde jag mig för att åka till mcdonalds och äta. Så jag åkte iväg och började fundera på vad för något jag ville äta. När jag kom fram så hade jag bestämt mig för att jag skulle beställa en big tasty meny, jag gick fram till kassan och beställde en big tasty meny och blev informerad om att det skulle dröja cirka 2-3 minuter.

Så jag tog en tidning och gick till ett ledigt bord och började läsa. Eftersom jag vet att det kan vara stressigt på mcdonalds så tänkte jag att jag räknar "långa minuter" då personalen kanske har mycket att göra. Så jag väntade 2-3 minuter och fortsatte läsa tidningen, och väntade i ännu några minuter innan jag började bli otålig och stressad för att inte hinna tillbaka till mitt jobb i tid, punktlighet är något som jag prioriterar högt, så jag gillar inte sena ankomster!

Men eftersom min meny aldrig kom utburen som personalen lovat mig så bestämde jag att jag skulle gå fram till kassan och påminna dem. Efter att ha stått i kön i ännu några minuter och förlorat halva min lunchrast så blev jag mäkta förvånad när jag fick se personen framför mig beställa.
Personen som var en man i ca 40-års åldern beställde en big tasty meny, och hade inte ens hunnit betala innan han fått både hamburgare och pommes frites. Jag blev verkligen skitförbannad och frågade mannen om han hade beställt den tidigare, vilket han såklart inte hade. Så när jag kom fram till kassan och sa att jag oxå hade beställt en big tasty verkade ingen veta om att jag hade gjort det.
"Den dröjer ca 2 minuter" var orden som gjorde så att jag verkligen tappade tålamodet och sa till kassörskan att jag skulle ha mina pengar tillbaka, vilket jag inte fick eftersom de inte visste vad jag hade beställt och jag hade slängt mitt kvitto, för jag trodde nämligen att servicen på mcdonalds skulle vara bättre!
Jag var verkligen frustrerad och hade gått miste om min lunchrast och var fortfarande hungrig, så jag sprang till min bil och åkte tillbaka till jobbet och avslutade dagen på tom mage.

Efter den här händelsen har jag bestämt mig för att så länge jag lever bojkotta mcdonalds om de inte bestämmer sig för att be om ursäkt och ge mig en acceptabel kompensation. Jag överväger även att gå till pressen med min nya erfarenhet då jag vet att de törstar efter skandaler, och denna händelse var minst sagt en skandal.
Men eftersom jag själv har 2 syskon som har jobbat på mcdonalds så vet jag att det kan vara stressigt och nu när jag har lugnat ner mig så hoppas jag att det verkligen bara var ett missförstånd, men förväntar mig dock en rejäl kompensation, inte bara för min uteblivna meny utan även för min bortkastade lunchrast och det lidande det innebar att jobba resten av dagen på tom mage.
Så jag hoppas få höra från er, inom en snar framtid, annars får aftonbladet höra av mig...
Patrik
Adress
Postadress osv

Gick ett par dagar innan jag fick svar ...

Jag vill börja med att be Dig om ursäkt om Din tråkiga upplevelse hos oss. Givetvis är det så att detta inte ska kunna hända.

Jag är övertygad om att detta är ett misstag som tyvärr inträffat på grund av den mänskliga faktorn och således inget systemfel.

Givetvis vill jag kompensera Dig för Dina utlägg. Då vi har brustit å det grövsta i vår service till Dig vill jag gärna att vi pratas vid för att tillsammans komma fram till en kompensation som vi båda kan tycka vara rimlig.

Vänligen ****** Efternamn
Restaurangchef
Landro AB - McDonald´s ******

Olrajt, Rickard ringde honom ett par gånger men fick inget svar ... kollade mailen några dagar senare och såg ännu ett mejl från våre käre vän ******.

Hej Patrik Jag skriver för att höra mig för huruvida du fick mitt email som jag skickade. Om så inte är fallet ber jag Dig om ursäkt för det inträffade och jag kan försäkra Dig om att det Du fick uppleva inte tillhör McDonald´s synsätt på hur vi behandlar våra gäster.

Jag ser gärna att Du ringer mig så att vi kan diskutera kompensation, men även för att jag vill veta av vem Du blev bemött.

Detta givetvis för att säkerställa att vederbörande samt övriga anställda är införstådda i McDonald´s policy.

Vänligen ****** Efternamn
Restaurangchef
Landro AB - McDonald´s ******

Jahopp ok, jag väntade ett tag .. och skrev sedan ett till mejl ...

Hej ******, jo jag fick ditt mejl och efter det försökte jag nå dej 4-5(yeah right! :D) gånger innan jag slutligen gav upp och började äta hos burger king istället ... har du provat whooper pinata förresten, det är absolut en av de godaste snabbmats-menyerna jag någonsin ätit, nästan i klass med el maco och big'n'juicy.

Men jag saknar dock mcdonalds som jag varit trogen så länge jag kan minnas. Därför hoppas jag att min absolut sista ansträngning för att bli kompenserad för den dåliga servicen i och med detta mejl resulterar i någonting, mina vänner som jag har pratat med har sagt att de fått några gratismenyer efter att ha fått vänta för länge i mcdriven.

Och eftersom det var så pass längesen incidenten jag skrev om inträffade så har jag givetvis insett mer och mer att det som du skrev såklart var den mänskliga faktorn som låg bakom det stora missförståndet. Därför skulle ett gäng gratismenyer helt klart kompensera för det inträffade, och välsigna era framtida kassor ett rejält uppsving i och med mitt förlåtande.

Det är dock inget som jag kan kräva då jag förstår att mcdonalds är en verksamhet precis som andra, och inte vill gå miste om pengar genom att ge bort gratis mat. Det är dock en lösning som skulle generera en vinst för mcdonalds i längden då jag är en väldigt dålig kock och helst äter snabbmat, och jag är även en lojal kund, som tyvärr har hamnat i kläm med mitt absoluta favorit-företag.

Jag kan tyvärr inte minnas vad personen i kassan hade för namn, men det var en tjej i alla fall, och som jag tidigare skrev har jag insett att det är den mänskliga faktorn som orsakat allt, och vill därför inte smutskasta eran personal då de inte är mer än människor precis som du och jag, som kan göra fel.

Nu tänker jag åka till Bulgarien och härliga Sunny Beach i 10 dagar men jag hoppas få en trevlig överraskning när jag kommer hem och tittar igenom mina brev som vanligtvis endast innehåller räkningar.
Så för att avsluta på det sätt jag önskar så vill jag önska er alla en trevlig semester om ni inte redan haft det, och hoppas att vi personligen kommer kunna mötas nästa gång jag är på mcdonalds, om det blir någon sådan.
Patrik
Adress
Postadress osv

Och några dagar senare fick jag svaret ...

Hej Patrik Jag kommer att posta kuponger till dig under dagen och jag hoppas givetvis att du kommer tillbaka till oss. Jag undrar bara hur du försökt kontakta mig? Är det via mail, telefon eller annat. Jag har inte fåt några mail tidigare, inte haft missade samtal på min mobiltetefon och inte fått någon hälsning på restaurangen. Om du försökt kontakta mig via restaurangen och detta inte nått fram till mig ber jag dig om ursäkt. Hör gärna av dig.

Ptja, vad gör man inte när man har tråkigt, och är lite sugen på mat? ;D
Var rätt längesen jag skrev det här, och det är kopierat och klistrat rakt av så. Vill inte hänga ut restaurangchefens namn ifall han skulle googla sig själv eller nåt, och komma in på det här :p

Jovars!

Har inte så mycket att skriva idag, men kom över ett bra inlägg på nån blogg som ja tycker att ni ska läsa! :D

http://herrpersson.webblogg.se/2009/march/meningslosa-kandisar-del-1-linda-rosing.html

Läs den, det är faktist underhållande(och sant) :D

Är jag rasist? Det verkar så ...

Stog häromdagen i metro om en lärare som kallat en elev svartskalle. Inget förstasidesstoff tänkte jag först men läste skiten ändå. Det visade sig att han kallat eleven både jävla svartskalle och idiot. Ja men det var ju inte så snällt tänkte jag då, sedan läste jag lite mer om eleven. Han hade varit avstängd, och huvudanledningen hade varit att han smällt smällare i korridoren.
Då tänkte jag ... jävla svartskalle ... jävla idiot. Eller ja, kanske inte jävla svartskalle, men jävla idiot i alla fall. Jag menar, han är ju av artikeln att döma invandrare. Och hans familj har flytt sitt land, jag gissar att det var på grund av krig.

Så killen har alltså flytt från en krigszon, kommer till Sverige och får en ärlig ny chans, och vad gör han? Han försöker skapa en ny krigszon!

Way to fucking go! Om det nu var så satans skoj o smälla smällare och leva rövare kunde han väl lika gärna stannat kvar? Vi behöver inte sånt pack här! Och med pack menar jag idiot-pack, inte invandrare! Invandring är något som för Sverige framåt, men idioter klarar vi oss bra utan.

Det här är fan nåt som Sverige borde bli hårdare med, när folk kommer hit och bara håller på att förstöra, så har de enligt mig faktist ingenting här att göra. Så.

Hit med invandrarna, ut med (idiot)packet!

Känslokollaps

Jag är en känslomänniska. Jag visar det kanske inte ... Eller, det syns oftast inte. Men likväl så finns det där. Det är något som jag älskar, samtidigt som jag hatar det. Om jag fick välja skulle jag vara det 10 gånger av 10.

Jag fastnar för eller ogillar nåt så fort jag kommer i kontakt med det. Och det försvinner inte, känslorna kan ändras beroende på tid och händelser, men jag känner i stort sett alltid något. Det kan vara något så enkelt som att jag har köpt en ny fotboll. Och på första skottet känner jag att den här bollen är ju inte riktigt bra. Den är för mjuk eller för hård eller för stor eller för liten eller för grön eller ... Men sedan skjuter jag ett tiotal skott till och då är det den bästa bollen i världen. 20 skott senare hatar jag den igen, och så fortsätter det. Visserligen finns det saker som jag hela tiden gillar mer och mer, eller avskyr mer och mer. Det är inte alltid det svänger.

Det här gäller såklart för människor oxå. Jag kan hata dom i början men älska dom 10 minuter senare. Det behöver inte alltid skifta, ibland kan jag gilla någon i början och gilla han eller hon ännu mer 10 minuter senare. Och gilla de ännu mer efter 10 dagar/månader/år.
Men ibland händer det att de båda polerna neutraliserar varandra. Ibland hamnar jag i en slags känslomässig bubbla. Jag har negativa känslor på ena sidan och positiva på andra, men de påverkar mig inte. Jag är instängd i ingenting, och vet inte hur jag ska ta mig ur det, vet inte om jag vill ta mig ur det. Vet inte riktigt vad det är, men vet iaf en sak...
 Det är jävligt disorienterande...

(Jag har tappat min kunskap om användandet av ordet "de" med böjningar(dem) och när jag ska använda vilket, det är störande, förlåt!)

Nu så ..

Jag har för lite att skriva om.
Jag har för mycket att skriva om.
Jag vet inte ens vad jag ska skriva.

Såg precis ett rätt bra avsnitt av criminal minds, synd att det var lite väl förutsägbart bara.
Hittade en deckare som jag skrivit när jag gick i gymnasiet oxå, rätt spännande läsning tyckte jag själv, men lite skrämmande var det oxå.

Jag tjatar hela tiden om hur viktigt det är för mig att känna att jag utvecklas. Men när jag läste de detaljerade beskrivningarna av olika saker så blev jag fan ändå lite fundersam. Vissa av de sakerna jag skriver om har jag ingen koll på alls nu. "Hur visste jag vad det där va" eller hur det där fungerade eller vad det nu är jag tänker ... Och då tänker jag såklart genast, var jag smartare förut?

Sen tänker jag på vad jag menar med smart. Smart är ett ord som jag inte gillar. Jag gillar intelligens, därför att det är ett ord med bredare innebörd. Är man inte smart så är man dum. Men är man inte intelligent så betyder det inte att man är korkad. Jag personligen tror mer på olika typer av intelligenser, och jag kanske skriver ett längre inlägg om det nån annan gång.
Och sen har jag tänkt på intelligens ett tag...

Det blir för flummigt idag. Jag har iaf inte varit bakis på väldigt länge, och det är skönt!

RSS 2.0