Äckliga människopack

Jag kan utan tvekan påstå, helt taget ur luften, att åtminstone 85% av alla människor skulle må bättre om vi bara slopade julen helt och hållet. Jag har haft en oerhört stressfri jul, fram tills för några dagar sen that is. Helt fantastiskt att vara såhär långt borta, och inte behöva tänka på allt som alla andra hetsar varandra till: julhetsen. Konsumenthetsen.
Dock har jag, som den vän av ordning jag är, aldrig någon mat hemma. Ingenting att hålla koll på = ingen oordning. It's take-away or the highway som jag brukar säga :D Soporna i Limp Bizkit fick inte ens till den texten.

Men, då har ju det här jävla prolemet uppstått. Senaste dagarna när jag ska gå ut för att handla mat, har gatorna varit helt jävla överfulla. Ni vet sedan tidigare vad jag tycker om äckliga människor som bara strosar till synes helt utan mål, right?
Men ja, det värsta av allt. Verkligen det allra mest värstaste någosin, det hände mig idag på Corte Ingles (som Åhlens typ). På väg mot mataffären går jag och syrran in på Corte ingles. Inte bredvid varandra som normala individer, utan i ett väldigt litet led. Varför? Det får såklart bara plats 1 människa i bredd per gång, för det är sån äcklig julhets så varenda liten spanjor kryper ur sin koja för att köpa sig en julklapp. Ok, iaf. Jag har gått och klagat för syrran hela vägen dit, så när jag ser en person som verkar vilse och på väg att gå in i en monter så tänker jag bara:

Det är dom här idioterna som är värst. Dom som bara är ute och går och om det inte vore för deras nervsystems förmåga att jobba på automatik aldrig skulle fatta att ena foten bör sättas framför den andra för att ta sig framåt. Nej nej, det är såna här störiga fanskap som verkar ha en utomståendes huvud fastnålat på en kropp, och inte vet alls vad fan dom, eller huvudet, håller på med. Men, jag tänker det bara. Jag säger inget. Känner att jag har klagat tillräckligt. Så jag går förbi...

Trodde jag. Den här idioten bryter mot alla logikens lagar och regler, och tar ett steg rakt (fast det var snett) ut i den mest ologiska riktningen som finns. Han fäller mig... nästan. Hade det inte varit för att jag efter 25 år av hårt leverne mer och mer insett att varenda människa är en oberäknelig idiot (återigen inte ni som läser bloggen, ni är undantag) hade jag säkerligen spenderat fredagskvällen med att plocka parfymflaskor från huvudet. Men men... jag vacklar väl till utan att tappa balansen helt. Jag klarar mig, för jag var beredd. Mannen i fråga tittar på mig och säger glatt och till synes helt obekymrat: Perdon.

Jag skjuter honom. Jag hugger honom med en kniv. Jag pepprar hans stackars spanska kropp full med bly, jag tar till och med fram en skridsko och skär halsen av honom. Det är mycket jag gör, i mitt huvud, medans jag bara tittar argt på honom. Vi går vidare.


Det mest ironiska av allt. Det är att jag efter 10 minuters konstant klagande faktiskt tänkte: "Nu ska jag inte klaga mer, det kanske finns folk som är rätt hyggliga ändå..." Aldrig mer, aldrig mer...

(Som tur är har jag nog världens bästa mamma, som gjorde dagen så jävla mycket bättre genom att skicka ett paket, med helt sjukt mycket svenskt godis. Kommer garanterat räcka i flera dagar! Så ni som läser här, sluta aldrig upp med att inte vara korkade!)

Kommentarer
Postat av: Renée

Helt klockrent Palle!!:-)

2011-12-23 @ 23:05:32
Postat av: Rickard

"It's take-away or the highway som jag brukar säga :D Soporna i Limp Bizkit fick inte ens till den texten."Comedy gold!Annars är det bara att instämma, håll er hemma eller håll er ur vägen jävla människor! God jul!

2011-12-23 @ 23:24:51
Postat av: Marion

miss u

2012-03-05 @ 23:43:04
URL: http://ab-marion.blogspot.com/
Postat av: lisette

förväntar mig inlägg på massa värme och sol nu när du åker.......utan oss andra....OKEJ?

2013-01-23 @ 16:07:18
Postat av: din största följare här på bloggen...

suck.

2013-03-28 @ 18:53:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0