Politikes drömelva.Målvakt:
I mål står Anders "Hästsvansen" Borg (David Seaman), vart Fredrik än går, så står Anders bakom.

Försvar:

På den högra sidan springer en kille som egentligen aldrig gör nånting. Han är äldre än döden, han finns med i det blågula landslaget, och alla undrar varför. Jan Björklund (Niklas Alexandersson).

För att integrera jämställdhet och kunskap i mittförsvaret har vi kvoterat in Nyamko Sabuni (Lilian Thuram).

På den andra mittbacksplatsen var det tänkt att Maria Wetterstrand skulle spela, men varken Maria eller Nyamko tyckte att det var rättvist, så de gav platsen till Maria's brorsa Peter Eriksson (Phil Neville).

På vänsterbacken har vi en kille som började som högerback i AIK, för att sedan byta lag till politikens drömelva, samt position till vänsterback. Thomas Bodström (Thomas Bodström).

Mittfält:

Hjärtat i drömelvans diamantmittfält, på den defensiva platsen: Maud Olofsson (Henrik Rydström, allsvenskans största skitsnackare)

Ackompanjerad av högerkantsspringaren, som egentligen inte gör så mycket mer än att bara springa, springa, springa (läs tjata), Gudrun Schyman (Johan Elmander, kanske inte hans bästa plats, men ingen manlig fjolla ska komma hit och säga vart han ska spela!).

På andra sidan springer gamlingen Lars Ohly (Ryan Giggs), iklädd den väldigt röda Manchester United-tröjan och armerad med en livsfarlig och extremt dominant vänsterfot, mer vänster än såhär blir det inte.

På den offensiva mittfältsplatsen, också väldigt centralt men ses mer och mer ute på vänstern, springer en spelare som förmodligen föddes och växte upp på en riktigt grön fotbollsplan. Hon är oerhört duktig, och skulle utan tvekan få 2.0 på högskoleprovet i fotboll. Det är även drömelvans utan tvekan snyggaste spelare, Maria Wetterstrand (Cristiano Ronaldo).

Anfall:

På topp: Den starkt troende Göran Hägglund (Romario)
Tillsammans med en spelare som inte är helt omtyckt, vare sig i det egna laget eller hos motståndarna, Mona Sahlin (ni får välja själva om det är Zlatan eller Mario Balotelli).

Tränare:

Den som tränar laget och står på sidan av planen är den skrikande och ganska kontroversielle Jimmie Åkesson (Peter Antoine). En tränare som styr väldigt mycket av spelet trots att han inte ens är inne på planen så att säga. Jimmie har många nytänkande idéer och skulle gärna vara på planen själv, men både spelare och styrelse motarbetar det beslutet.Avbytare:

En snabb presentation av bänknötarna kommer här:
Målvakten Carl Bildt Ravelli, gammal, grå, pajas och från fel sida av landet.
Backen Olof Palme Maldini, ni trodde att han var död men han spelar fortfarande.
Mittfältare Rick Falkvinge Iniesta, man får ingen bränna av att bara sitta hemma vid datorn.
Anfallaren Göran Persson Ronaldo, gammal, avdankad och fet. Sinnet är för mål är lika stort som för mat.

Domare:

Den som dömer matcherna, är såklart den evigt oduglige Beatrice Ask (Anders Frisk).

Eftertexter:

Stort tack till Lirarna FD's egna Lionel Messi (Rickard Persson), som fixade iordning de oerhört grymma bilderna! :D
Den som tränar laget och står på sidan av planen är den skrikande och ganska kontroversielle Jimmie Åkesson (Peter Antoine). En tränare som styr väldigt mycket av spelet trots att han inte ens är inne på planen så att säga. Jimmie har många nytänkande idéer och skulle gärna vara på planen själv, men både spelare och styrelse motarbetar det beslutet.

Kommentarer
Postat av: Rickard

Fantastiskt!

2010-09-19 @ 00:35:01
Postat av: Olle

Tur att man kan lita på dig fast vad har hänt med dina uppdateringar?

2010-10-08 @ 14:07:16
URL: http://www.ellolle.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0