Paranoid.

En tanke som har slagit mig flera gånger senaste tiden är: Tänk om svininfluensa-vaccinet egentligen var ett vaccin mot nåt annat?

Att vi lever på en överbefolkad jord är ju inget nytt, och om det fortsätter som det gör nu så går vi säkerligen ganska snart under, såvida det inte kommer en (ny) syndaflod, som rensar upp lite bland oss.

Därför brukar jag fundera på om dom som styr och ställer, alla mäktiga personer alltså, kanske har hittat på nåt supervirus som kommer ta kål på alla människor som inte har tagit vaccinet. Eller ännu värre, tänk om nånting i vaccinet reagerar med nån kosmisk strålning eller nåt, och alla som har tagit vaccinet dör!

Då skulle alla regeringsmän som ljög om att de tagit vaccinet kunna styra och ställa och bygga upp samhället på nytt. Ett nytt, bättre samhälle...

Annars är jag inte så paranoid :D

Kommentarer
Postat av: Rickard

Annars mår du bra? Nog för att man inte ska lite på regeringen och andra makthavare blint, men det där var galet. ^^

2010-01-25 @ 23:20:34
Postat av: Du vet inte - TÄVLING

hej på dig nöördd

2010-01-26 @ 11:18:41
URL: http://duvetintee.blogg.se/
Postat av: ann

hahaha... alex är nästan lika paranoid som dig, men hans teori gick ut på att om sådär ca 10-15 år blir alla som tagit sprutan sjuka ( av biverkningar el liknande)och då kommer regeringen ta fram ett vaccin mot det och då tjäna massa pengar IGEN...( ungefär nått sånt)

2010-01-26 @ 21:52:52
Postat av: bella ^^

hahah så störd du är...

men tänk om......

2010-01-29 @ 16:50:36
URL: http://bellariiki.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0