Ok, nu reder vi ut lite frågetecken.

Bruden är Sara Paxton. Såg henne på en riktig b-rulle på femman mitt i natten. Än så länge är ingen i närheten av att vara lika snygg. Men Bleunts förslag var helt klart mer än godkänt :D

Hittade till och med nån låt hon har gjort på tuben. Tröttnade på ljudet efter en 10 sekunder ungefär, men videon är det inga fel på! :D


Kommentarer
Postat av: bleunt

Hur är det något för mig när de ställer frågor som jag redan listat ut svaret på för läääänge sedan?"Hur kommer det sig att invandrare är överrepresenterade i brottsregistret?"Den som ställer den frågan måste lära sig tänka. Inte så mycket för att svaret är uppenbart, utan för att svaret i sig avslöjar att det är fel fråga att ställa.Faktiskt så har någon som ställer den frågan bara kommit halvvägs i sitt tänkande, eftersom problematiken inte bara innefattar en, utan två frågor. Och nu ska jag dela med mig av dem:Fråga 1): Hur kommer det sig att fattiga är överrepresenterade i världens alla brottsregister sedan lagens begynnelse?Fråga 2): Hur kommer det sig att en överväldigande majoritet av Sveriges fattiga är invandrare, och en majoritet av Sveriges invandrare är fattiga?Riddle me that.

Lång kommentar. ^^,

2010-04-20 @ 09:45:12
URL: http://bleunt.blogg.se/
Postat av: bleunt

Jag tolkar det som att du egentligen menar vad vi ska göra åt fattigdomen, och antar att det bara blev lite olyckligt uttryckt. ;) Och hur man eliminerar fattigdom är en alldeles för stor och invecklad fråga för att jag skulle påstå mig ha svaret.Jag är dock helt och hållet för att integrera invandrare bättre, inte bunta ihop alla i samma områden, samt ställa högre krav på dem rent språkligt. Jag är helt för den sortens konstruktiva lösningar, vilket jag ännu inte sett varken SD eller något annat parti pusha för. Inte sedan Folkpartiet mesade runt lite inom det området.Jag skulle påstå att det kanske behövs ett parti som representerar Sveriges invandrare.

2010-04-20 @ 22:04:52
URL: http://bleunt.blogg.se/
Postat av: bleunt

Jag har egentligen inget emot att pausa invandringen tills vi har vårt shit together, så att säga. Men jag tror vi kan fixa det utan en paus. Problemet är inte mängden invandrare, utan det faktum att vi sätter alla på samma ställen och sedan ignorerar dem.Herregud, skicka upp några negrer till Norrland i stället för att placera dem i storstädernas förorter. Om vi grupperar blir det bara "vi och dem".

2010-04-21 @ 07:52:49
URL: http://bleunt.blogg.se/
Postat av: Micke

Oh... my... hon var... snygg? Typ övernaturligt =P

2010-05-31 @ 13:56:34
URL: http://mickesirritationsmoment.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0