Förra året, det här året eller nästa. Välj själv.

Förra året var det tack vare den milda vintern som det skulle bli fästingboom. Det här året är det för att det har varit en sån kall vinter som det ska bli fästingboom. Och vi har redan sett en skymt av det, SOLRESORNA SNART SLUT! Det kommer säkert flera såna, var så säkra.

Och förbered er, för SNART KOMMER VÄRMEN! Detta är givetvis följt av det extrema vädret! Regnar det i en vecka är det extremt. Är det sommar så är det extremt. Är det inte sommar är det extremt. Är det inte extremt så är det, extremt.

Till hösten kommer det komma en ny, egentligen ofarlig, sjukdom. Kanske rentav en pandemi. Säkerligen med tillhörande läkemedel som kostar massor. Detta därför att på hösten gör man inte så mycket mer än att oroa sig för sjukdomar. Man hittar gärna på nya sjukdomar också, som är extremt (ni gillar ordet va?) farliga. Djur-relaterat ska det givetvis vara också. Men jag undrar, är det inte dags för Hundsjukan, eller kanske Kattfeber? Många har hund, många blir rädda, många köper onödigt läkemedel. Läkemedelsföretagen skrattar hela vägen till banken.

Det har nog aldrig varit så lönsamt att upptäcka en sjukdom som det är nu.

En annan sak vi ska göra i höst och sommar är att kasta paj också. Det är ju riksdagsval. SD är rasister, S vill bara ha bidrag och Moderaterna stödjer arbetare.

Efter det blir det hårt, riktigt hårt. En extremt kall/mild vinter ställer till det. Med både dubbdäckspåverkan och blixthalka. Snökaos hos SL och NU KOMMER SNÖN-rapporten. Därefter är det sista chansen att handla julklappar, följt av nästkommande sommars färstingboom. Har ni hört den förr?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0