Okey, vänta lite här nu ...

När jag kör bil så brukar jag oftast köra ganska försiktigt. Jag vet min kapacitet, alltså att vad som helst kan hända. Jag kan känna mig hur säker som helst men allting kan ändå ändras på bråkdelen av en sekund. Man kan aldrig bli 100% säker i en bil. Man kan vara säker till en viss del, men aldrig 100.

Ibland får man dock lust att dra ner de där procenten en aning. Man ser att hela raksträckan är tom, man växlar ner. Känner hur man av adrenalinet blir helt klar i huvudet och trycker gasen i botten. Bilen accellererar för fulla muggar, det går fort, man har inte riktigt kontroll. Det är visserligen ganska dumt och osäkert att göra såhär, men det går inte att låta bli. Man måste dra på ibland, det tillhör uppväxten. Precis som att det är dumt att snatta, men ändå provar man. Eller röka, eller supa, eller slåss ... eller ja, ni förstår.

Det är dumhet, det är medveten dumhet. Man gör ett val, man bestämmer sig för att vara dum. Det som man tyvärr inte kan bestämma över är att vissa andra är omedvetet dumma! Ta till exempel om en person råkar vara på väg till jobbet från pendeltågsstationen och en grön suzuki swift bränner förbi i 100 blås på ... ja ... inte en 100-väg. Man kanske känner igen personen som kör bilen och då får man helt plötsligt lust att säga till den personen att han kör som en galning, och borde ta det lugnt.

Fine, det skulle jag kunna ta. Det finns dock ett litet litet problem i det hela. Låt säga att den högst fiktva person som nu var ute och gick till jobbet från pendeln är runt 30-40 år, har familj, skägg, ölmage och uppenbarligen jävligt svårt att hitta till duschen, att döma av stanken han avger sig. Han har heller inte körkort, och har aldrig ägt ett i hela sitt liv. Då känns det LITE JÄVLA KORKAT att stå och säga hur andra människor ska bete sig på vägen! Om du aldrig har haft körkort eller bil så har du tamejfan inte en jävla aning om hur pass mycket kontroll du har över en bil som tar sig fram lite för fort. Du har heller ingen som helst jävla anledning att kalla mig för "galning" bara för att jag kör fort, eller att upplysa mig om att sikten blir sämre i en kurva. För i helvete mänska, skaffa ett eget jävla körkort! Som jag skrev tidigare så har man inte full koll, och man är medvetet dum. Men på något sätt så känns det som att jag vet lite bättre än körkortslöse stinky hur man kontrollerar bilen.

Jävla störbarn...

Kommentarer
Postat av: Du vet inte

HAHAHAHAH har redan hånglat med en tjej tidigare men ALDRI MEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER

2009-05-20 @ 00:06:55
URL: http://duvetintee.blogg.se/
Postat av: Du vet inte

Det finns bild. .men ALDRRRRRIIIGGG jag skulle göra... skulle dricka kiss i stället HAHAHHAHA

2009-05-20 @ 20:24:20
URL: http://duvetintee.blogg.se/
Postat av: marlene

Va?! Sa han till dig hur man skulle köra? Hur vågar man?? När man inte ens har ett körkort själv...

2009-05-21 @ 10:51:29
URL: http://marlene.bloggspace.se
Postat av: bella

jag skulle vunnit dej om jag fick chansen...

möt mig inne på wow så får vi se vm som e bäs ist :P hahah

2009-05-21 @ 14:51:23
URL: http://bellariiki.blogg.se/
Postat av: bella

jaja bring it then... :P

så återstår det å se ;)

2009-05-21 @ 18:54:04
URL: http://bellariiki.blogg.se/
Postat av: Du vet inte

hahahahha hnähää de mena du inte..

men just nu skapar jag lite kaos.. detta inlägg kommer säkert få folk o bli så där "vem tror hon att hon är" bla bla bla..

sen så e de ironiii hahaa :D yeahh

2009-05-22 @ 01:17:21
URL: http://duvetintee.blogg.se/
Postat av: Du vet inte

men du är mentalt störd i huvudet :D

de tycker vi om

2009-05-23 @ 12:43:21
URL: http://duvetintee.blogg.se/
Postat av: bella

men man fiskar jue inte på kvällen muppo... :P skrattar =)

2009-05-23 @ 15:45:56
URL: http://bellariiki.blogg.se/
Postat av: tessie

haha jag diggar din blogg!

2009-05-24 @ 00:20:20
URL: http://mariaaterese.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0