Världens mest superduperbästaste mirakeldundermegavärldsbästa Usain Bolt.

Ja, fyfan va trött man blir. Den oslagbara sensationen i friidrotts-vm Usain Bolt, som joggar in världsrekord efter världsrekord. Folk är jätteimponerade. Bolt är si och Bolt är så och Bolt är bäst och Bolt är GAY :@

Det finns bara en enda utmanare i hans "klass". Ni kanske tror att det är Afasa(eller Asafa eller vafan han nu heter) Powell, Tyson Gay eller nån annan mupp som värmer upp i 20 minuter för att arbeta i 10 sekunder, men så är inte fallet. Den som är närmast att kunna klå Bolt just nu är faktist ingen mindre än Michael Phelps.

Nu kanske ni undrar hur en simmare ska kunna slå Bolt, men det hela är enkelt. De spelar i en helt egen liga, båda två. Det är ingen vanlig liga där man tävlar i sport eller idrott, nej nej. Det hela handlar om vem som kan vara den mest dopade killen i världshistorien. Och ska jag vara helt ärlig, så känns förstaplatsen verkligen oviss. Vem är egentligen mest dopad? För några år sedan så låg Muhlegg(tyska skidåkaren) etta, efter de "mindre diskreta" OS-gulden(tror det va OS iaf).

Äh, det är inte ens värt att ödsla energi på att skriva om dom. Vissa kanske tycker att man är oskyldig tills motsatsen har bevisats. Well, ni har väl ögon, precis som jag? Det är så uppenbart att det är löjligt. Suck.

Just nu är jag inne i en less-period, där jag känner att alla människor är bara vidriga skapelser. Alla förutom mina vänner och "goda" människor, resten kan man jämna med marken. Det är en kul känsla, not.

Kommentarer
Postat av: Rickard

Grinolle :D. Bolt är ett underbarn och det är rigorösa dopingkontroller, särskilt under friidrotts-vm. Oskyldig tills motsatsen bevisats?I övrigt håller jag fan med om sista stycket, känner att en del människor i min omgivning vänder kappan efter vinden just nu. Jämna dem med marken låter nice.

2009-08-24 @ 00:41:22
Postat av: C

Patrik, le lite :) Det blir roligare så :)Kommer du ihåg när man gick i grundskolan, det fanns alltid ngn mupp som var extra jobbig. De hördes mest, spexade och kunde inte sitta still. Som små duracellkaniner man blev trött av att bara se på. Idag kallar vi dessa barn för "bokstavsbarn". Samhället har blivit nästan lite för bra på att sätta etiketter på barnen som faller utanför mönstret som normal.

Vilket fall, Bolt är ett sådant barn. Han har adhd, behandlar man inte med concerta eller liknande så är "energin" kvar i kroppen och de druacellformade barnen blir duracellformade vuxna :PDet behöver inte vara konstigare än så. Men vem vet. Det vore iof även lite imponerande att dopa sig under vm och vinna allt man petar på utan att åka fast. Om ngn kollas flera gånger om så är det han.

2009-08-24 @ 14:08:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0